През последните няколко седмици усилено се говори за проблемите в брака на Жизел Бюндхен и Том Брейди. 

Преди броени дни стана ясно, че след месеци на напрежение в брака им Жизел Бюндхен дори е наела бракоразводен адвокат, разкриха източници на People. Те споделят още, че Том Брейди от своя страна "се опитва да разбере какво да прави" след тази драстична стъпка на жена си, като засега също търси свой адвокат.

И съвсем логично, всички започнаха да предполагат какви са причините, довели до това драстично решение на бразилския модел. Не е тайна, че от години наред тя моли съпруга си да остави Националната футболна лига на САЩ, за да се посвети на семейството си. И тъкмо когато Жизел си мислеше, че най-накрая е убедила съпруга си, се оказа, че той само малко си е починал и отново се връща на игрището. 

Жизел Бюндхен, Том Брейди, и защо той е в Тампа, а тя - в Маями

Жизел Бюндхен - отново далече от Том Брейди

Нещата между нея и Том Брейди очевидно не вървят

И въпреки че повечето хора вярват, че Жизел Бюндхен е решила да сложи край на брака си с Том Брейди, защото той не може да се откаже от спорта, вътрешни източници твърдят, че има и друга скрита причина. Според тях, моделът не е получавала достатъчно секс от съпруга си, твърдят от Radar.

"Този брак е изстинал като лед", казва вътрешен човек от Националната футболна лига на САШ, близък до бъдещия член на Залата на славата на Tampa Bay Buccaneers. "Жизел е бразилски супермодел със супер сексуално желание и тя е казала на приятелите си, че има нужда от повече секс от американския си съпруг."

Снимка 590253

Източник: GettyImages

Но 45-годишният Брейди често ѝ казва, че трябва да пести енергията си за игрището.

Седемкратният победител в Супербоул преди време разказа за сексуалния си живот, когато домакинът на подкастаArmchairExpertДаксШепард го попита: "Правиш ли любов със съпругата си в деня на играта или и дума не може да става за това?"

Световната суперзвезда се засмя нервно и призна: "О, човече, не може да става и дума за това!" Куотърбекът, който има син Бенджамин, на 12, и дъщеря Вивиан, на 9, от Жизел, и също и син, Джак, на 15, от бившата Бриджит Мойнахан, каза, че сексът преди мач просто не е неговото нещо.

"Това не е моята загрявка преди мача", добави той.

Снимка 590252

Източник: GettyImages

И докато на Том и Дакс се позабавляваха на казаното от футболиста, източници казват, че Жизел не намира това за смешно. "Тя се страхува, че футболиста вече не я обича и желае така, както преди", разкрива източник. "Жизел каза на приятели, че повече не може да живее без секс!"

Вътрешни хора, близки до двойката, казват, че продължителното отсъствие на Том заради задълженията му в Професионалната футболна лига на САЩ и липсата им на сексуални отношения са причината бракът им да виси на косъм. Източниците твърдят, че Жизел се е почувствала предадена, когато февруарското оттегляне на Том от футбола е продължило само 40 дни, преди той да се обвърже с Bucs за още една година, след като обеща да напусне и да се съсредоточи върху семейството и брака си.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и новината, че са наели бракоразводен адвокат

Развеждат ли се Жизел Бюндхен и Том Брейди

Това ли е началото на края

Според тях Жизел смята, че Том безочливо я е излъгал за намеренията си да се откаже от играта и да бъде по-добър съпруг и баща. Това е и капката, която е преляла чашата, подтиквайки я и в крайна сметка да потърси бракоразводен адвокат.