Вече вероятно всички знаят, че нещата между Жизел Бюндхен и Том Брейди очевидно не вървят. Или поне това до този момент казват редица източници. Слуховете, че преживяват криза в брака си се появиха в началото на миналия месец, като с течение на времето като че ли започнаха да изглеждат все по-достоверни.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и подкрепата на модела към съпруга ѝ

Ще спасят ли брака си Жизел Бюндхен и Том Брейди

"Давай, Том Брейди!"

Миналата неделя, 25 септември, Tampa Bay Buccaneers, отборът, в който Брейди играе излезе на терена в мач срещу Green Bay Packers в Тампа, Флорида. Разбира се, с участието на Том. За да подкрепят баща си на стадиона са трите му деца Вивиан, (9 г.), Бенджамин (12 г.) и Джон (15 г.). Но Жизел липсва. Вътрешен човек на People посочи, че "тя е посветена на децата си и работи по лични проекти".

И всички започнахме да се питаме къде е Жизел Бюндхен и защо не присъства на събитието?

Днес, седмица по-късно открехваме малко вратичката. Топмоделът е в Маями, пише Page Six. Бюндхен е щракната в петък, 30 септември, да върви по улицата в небрежно облекло - цялата в бяло, със свободна тениска, широк панталон и джапанки.

Появата на бившия ангел на Victoria's Secret се случва два дни след като стана ясно, че тя и куотърбекът на NFL са били в Маями преди урагана Иън да удари, но са планирали да преживеят бурята в различни домове. Тя остава в къщата, която заедно с Брейди наемат през 2020 г., докато имението им е в ремонт. А къде се укрива спортистът? Така и не разбрахме.

Том Брейди не говори за отношенията си със съпругата му, но коментира за бедствието във Флорида. "Говори се, че това е доста силна буря и е наистина страшно", каза той в "Let"s Go! with Tom Brady, Larry Fitzgerald and Jim Gray".

В четвъртък, 29 септември, звездата на NFL обяви дарение за Florida Disaster Fund (Фонд за бедствия във Флорида), като насърчи и други играчи във футболната лига да направят същото.

Том Брейди, Тампа Бей и завръщането на футболиста за неговия 23-ти сезон

Един месец пенсия стига - Том Брейди се завръща

Феновете му определено са доволни

"Ние може да се приберем щастливи у дома за неделя вечерта, но толкова много хора във Флорида няма да могат да направят същото", написа той в Twitter, на фона на опустошенията от урагана.