На Жизел Бюндхен и Том Брейди и преди им се е случвало да прекарват известно време отделно един от друг и едва ли са единствената двойка, която се е решавала някога на подобна стъпка. Този път обаче раздялата за двамата може да се окаже по-дългосрочна, че дори и постоянна.

Жизел Бюндхен, Том Брейди, и защо той е в Тампа, а тя - в Маями

Жизел Бюндхен - отново далече от Том Брейди

Нещата между нея и Том Брейди очевидно не вървят

След месеци на напрежение в брака им Жизел Бюндхен е наела бракоразводен адвокат, разкриват източници на People. Те споделят още, че Том Брейди от своя страна "се опитва да разбере какво да прави" след тази драстична стъпка на жена си, като засега също търси свой адвокат.

Разривът в отношенията на дългогодишните съпрузи започна, когато спортистът е взел решението да се завърне към спорта, след като първоначално се бе пенсионирал. Жизел обаче не е одобрила връщането му към работата. Източници издават, че тя е била истински щастлива от факта, че цялото семейство ще може да прекарва повече време заедно, но след промяната на решението на съпруга си, е останала разочарована.

Жизел и Том обаче явно са на предела на силите си да запазят брака си и са в трудна ситуация. Спортистът обаче е твърдо решен да запази семейството си и иска отношенията със съпругата му да се подобрят. По думите на източниците Том Брейди е един истински отдаден баща и прекарва цялото си свободно от мачове и пътувания време с децата си.

Двойката споделя грижите си за двете си деца - Бенджамин Рейн (12 г.) и Вивиан Лейк (9 г.), като спортистът има и още един син от предишен брак - Джон Едуард (15 г.).

Жизел Бюндхен, Том Брейди и новите фотосесии на модела за V Magazine, Vogue, Perfect и M Le magazine du Monde

Никой не може да спре Жизел Бюндхен

Голямото завръщане на кориците на големите модни списания

Засега още един показател за това, че бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди не върви добре е, че от началото на спортния сезон тя не е присъствала на нито един от четирите мача на съпруга си. Според източниците Жизел напоследък гледа да избягва Том, а дали това е едва началото от края на романтичните им взаимоотношения, предстои да разберем.