Феновете и на Зендая, и на Том Холанд със сигурност вече гледат по различен начин на филмите на Спайдърмен, след като вече знаят, че двамата са официално заедно.

Зендая, Том Холанд и колко добре изглеждат двамата заедно на официалното събитие за промотиране на филма "Спайдърмен: Няма път към дома"

Зендая и Том Холанд вече не се крият

Първата им обща поява на официално събитие

Връзката им не е някаква голяма изненада, защото спекулации около нея вървяха с години, но една снимка промени всичко.

Сигурно не им е било чак толкова лесно да решат дали да обявят, че са заедно. А може би не им било лесно като цяло да вземат решението дали да дадат шанс на чувствата си.

В интервю за New York Times Ейми Паскал, която е сред основните продуценти на филмите за Спайдърмен, казва, че е дала съвет на Том Холанд и Зендая относно намеренията им един към друг.

Снимка 556192

Източник: GettyImages

Паскал им е казал да не започват връзка още когато са били избрани за ролите. Но част от притесненията ѝ са били напълно основателни, защото на Спайдърмен до момента не му върви в любовта. Е, поне не и на актьорите, които го играят.

От Glamour припомнят, че Тоби Магуайър, който изигра Спайди в режисираните от Сам Рейми филми, имаше кратка връзка с Кристен Дънст, която играеше любовния интерес на Питър Паркър във филмите.

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Спайдърмен: Няма път към дома"

Много злодеи, много теории и само една истина

Другият Спайдърмен - Андрю Гарфийлд, също залитна по тази линия. Той започна връзката си с Ема Стоун (еквивалента на Емджей) по време на снимките на "Невероятният Спайдърмен" (2012 г.), която продължи до 2015 г.