Дълго време наблюдавахме случващото се между Зендая и Том Холанд със скритата надежда, че двамата са нещо повече от приятели. След като през юли актьорите бяха заснети да се целуват в колата на Том Холанд искрено се зарадвахме, че романса помежду им наистина се случва, а не е плод на нашето въображение.

Том Холанд, Зендая и снимките, на които двамата се целуват

Заедно ли са Том Холанд и Зендая

Въпросът май вече има отговор

И оттогава чакаме тяхната официална поява като двойка на червения килим, защото не крием, че сме им огромни фенове. За щастие чакането приключи, защото снощи, 5 декември, актьорите се появиха заедно на събитие за промотиране на предстоящия филм "Спайдърмен: Няма път към дома" в Лондон.

Актьорите не можеха да откъснат очи един от друг, докато се прегръщаха и се смееха, отбелязвайки първия път, когато позират заедно на червен килим, след като потвърдиха връзката си.

Снимка 556192

Източник: GettyImages

Зендая изглеждаше зашеметяващо в стилен тоалет на марката Аlexander McQueen - поредното доказателство, че абсолютно заслужено получи приза за "Модна икона" от Съвета на модните дизайнери в САЩ.

Зендая и призът „Модна икона“, който получи от Съвета на модните дизайнери в САЩ

Поредното признание за Зендая

Не сме изненадани

Само преди броени дни двойката гостува на Греъм Нортън в предаването му The Graham Norton Show по BBC. Обсъждайки предстоящия филм "Спайдърмен: Няма път към дома", актьорите искрено се забавляваха с факта как по време на снимките ясно си е проличало колко по-висока е Зендая от Том.

Снимка 556191

Източник: GettyImages

Въпреки разликата във височината им обаче, ние ги намираме за страхотни сладури и нямаме търпение отново да ги видим заедно на официалната премиера на филма на 17 декември.