Покрай Pam & Tommy вникнахме доста във връзката на Памела Андерсън и Томи Лий и разбрахме повече за секс скандала през 90-те години на миналия век и секс скандала покрай тях.

Pam & Tommy, Памела Андерсън и ще гледа ли сериала актрисата

Ще гледа ли Памела Андерсън сериала за изтеклия си секс запис

Pam & Tommy няма само почитатели

За Томи Лий не знаем, но на Памела Андерсън въобще не ѝ се е понравила идеята за този сериал. И двама не са от най-свенливите и са го доказали през годините. Барабанистът и основател на Mötley Crüe за пореден път показа, че не от срамежливите.

От CNN разбираме, че в края на миналата седмица Лий е публикувал своя чисто гола снимка в профилите си в социалните мрежи. И не е изглеждало като да бъде случайно, защото снимката е била придружена с описанието: "Опс".

Снимка 584180

Източник: GettyImages

Разбира се, чисто гола снимка няма как да се задържи кой знае колко дълго в социалните мрежи, без да бъде свалена. Това се е и случило, но не преди доста хора да видят природните дадености на музиканта, което пък е предизвикало леки спорове.

Журналистката Лола Мендес се е възмутила в Twitter как може снимка на пениса на Томи Лий да не бъде свалена три часа от платформите. Докато нейна снимка по прашки да бъде свалена веднага. 

Други жени изразяват недоволството си срещу двойните стандарти, които са поставяне за мъже и жени. Като дават пример с Бритни Спиърс и колко критикувани са нейните голи снимките, докато тази на Томи Лий е по-скоро добре приета.