Още с обявяването на идеята за сериал, който да проследи скандала с изтичането на секс записа на Памела Андерсън и Томи Лий, знаехме, че има голям интерес към него.

Pam & Tommy, Себастиан Стан, Лили Джеймс и финален трейлър на сериала за Памела Андерсън и Томи Лий

Цялата история на секс скандала с Памела Андерсън

Ще я видим съвсем скоро в сериала Pam & Tommy

Все още не е ясно какви са рейтингите на първите четири епизода, които бяха пуснати, но сме сигурни, че не липсват зрителите за сериала, в който Лили Джеймс влиза в ролята на актрисата от "Спасители на плажа", а Себастиян Стан в тази на барабаниста на Mötley Crüe.

Но се оказва, че Памела Андерсън не е сред хората, които ще гледат Pam & Tommy. Тя все още не е казала нищо официално за сериала на Hulu, но от източници на Entertainment Weekly става ясно, че със сигурност няма да го гледа.

Въпросните източници твърдят, че Андерсън не е заинтересована нито сериала, нито дори от трейлъра му. И дори няма намерението да го гледа някога изобщо. Още преди няколко години, когато Pam & Tommy е бил в процес на разработка, хора от екипа са се опитали да се свържат с Памела Андерсън, за да има и тя някакъв принос към разказването на историята.

Но отговор така и не е бил получен. Мълчание е бил и отговорът на второто запитване, когато сериалът вече е бил заснет. Томи Лий обаче продължава да е на мнение, че няма лоша реклама и е откликнал на поканите.

Въпреки че Pam & Tommy е главно за Памела Андерсън, на Hulu не им е необходимо разрешението на актрисата за направата на сериала, защото са си осигурили правата върху статията, излязла в Rolling Stone през 2014 г., която разкрива невероятната история за случилото се.

Лили Джеймс, Pam & Tommy и защо актрисата е обожавала да играе Памела Андерсън

Защо Лили Джеймс обожава да бъде Памела Андерсън

Актрисата за ролята си на секссимвол

Източникът твърди, че е около Памела Андерсън се проявява двоен стандарт относно тази история. Защото сериалът не само се задълбава в случилото се, но и пресъздава част от сцените в секс записа. Подобно нещо според него няма как да бъде допуснато, ако се случи в наши дни с някоя известна личност.