Едва ли някой е очаквал една на пръв поглед обикновена семейна снимка по случай 8 март да предизвика толкова много коментари - най-вече самата Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс се извини публично, че като "начинаещ фотограф" си е позволила да използва програма за корекции, и то на първия официален портрет, който публикува след изчезването си заради претърпяната коремна операция.

Кейт Мидълтън, новите кадри и коментарите за принцесата на Уелс

Кейт на пазар след операцията - какви коментари предизвикаха новите й снимки

Усмихната, в спортни дрехи и видимо отслабнала

Дни след гафа на принцесата на Уелс пък се появи информация за още един подобен, който обаче досега е останал извън полезрението на всички.

Вчера, 18 март, близо година след публикуването на една снимка на покойната кралица Елизабет Втора с всичките й внуци и правнуци, от сайта Getty Images заявиха, че снимката е била "манипулирана" и "цифрово подобрена", заради което я свалят от своята платформа.

Кадърът, заснет от Кейт Мидълтън, бе публикуван от Бъкингамския дворец по повод рождения ден на кралицата миналата година през април. На него я виждаме заедно с трите деца на принцеса и принцесата на Уелс и с техните кралски братовчеди, пише People.

анкета

Редно ли е кралските особи и звездите да редактират снимките, които публикуват?

Виж резултати

Че защо не, всеки го прави 60.2%

Не, това си е вид лъжа 19.5%

Може, но трябва да казват, че има промени 15.2%

Така са по-красиви 5.1%

От The Telegraph също поясняват, че в снимката има поне шест "несъответствия", които при по-внимателно вглеждане или извършване на необходимата проверка са ясен знак, че е извършвана корекция в една или друга форма. Е, все пак промените са по-малко на брой от тези на снимката по случай 8 март, където бяха преброени цели 16.

Ще говори ли Кейт Мидълтън за здравословното си състояние и кога

Кейт е решена да говори за операцията - но кога...

Какво разочарова принцесата

На този етап няма официален коментар от двореца и сега всички се питаме дали и този път Кейт Мидълтън ще се извини за допуснатата грешка или ще предпочете да запази мълчание.