От известно време супермоделът Паулина Порижкова има кауза, която защитава с цялата си енергия. А тя е да вдъхне увереност и самочувствие на жените над 50.

Паулина Порижкова, остаряването и какво иска да каже с новата си гола снимка

Паулина Порижкова отново се съблече

И има кауза

Прави го по нейния си начин - като се съблича. Факт е, че снимките ѝ се превръщат в едни от най-обсъжданите, но няма да бъде честно, ако не споменем и емоционалните ѝ послания, които вдъхновяват милиони жени.

Сега всички говорят за последната снимка на супермодела - само по бельо и обувки на висок ток. На нея Порижкова изглежда толкова добре, колкото и се чувства.

"Когато бях по-млада, обличах бельо за него. Сега го правя заради мен", написа тя. Напълно насяно с това, че тялото ѝ остарява и губи своята гъвкавост, а кожата - блясъка си, тя знае, че остаряването е подарък, за който трябва да бъдем благодарни и да празнуваме всеки ден.

Паулина Порижкова, остаряването, стандартите за красота и думите ѝ за Сара Джесика Паркър

Какво мисли Паулина Порижкова за бръчките на Сара Джесика Паркър

А тя има какво да каже по темата

"Никога не съм харесвал начина, по който изглеждам повече, отколкото сега", пише Порижкова. Всички губим толкова много време да си казваме какво не е наред с телата ни, а това, което забравяме, е им дадем малко повече любов, категорична е тя.