Напоследък Памела Андерсън привлече много внимание заради избора си да не се гримира, дори на огромни бляскави събития като Седмицата на модата. Тя сподели емоционалната си причина защо е избрала да го направи, обяснявайки в интервю миналата година, че е решила да изостави характерната си бляскава визия, след като нейният гримьор Алексис Фогел почива от рак на гърдата през 2019 г.

Памела Андерсън и появяването й на червения килим без грим - защо не смята, че е изненадващо

За Памела да е без грим не е голяма работа

Сякаш е преродена

Актрисата също така неведнъж е обеснявала, че го намира за освобождаващо и забавно, и последният й ход със сигурност го доказва отново. Пам току-що засне цяла корица за The Perfect Magazine без капка грим и изглежда дяволски прекрасно.

"Памела Андерсън изцяло натурана, изглежда шик и безгрижна, докато се чувства като у дома си в хотела си в Лондон след Британските модни награди", пишат под кадъра в Instagram страницата на списанието.

Думите им се потвърждават с нагледен пример от няколко снимки, на които се вижда, че актрисата е без грим. Въпреки че Памела Андерсън изглежда така естествено от доста време, корицата на списаниета не остана незабелязана от феновете ѝ, които изразиха възхищението си в коментарите, като споделиха, че винаги са я харесвали, но без грим е дори още по неотразима. 

"Смела и искрена, както винаги", пише един от последователите на актрисата, докато друг допълва: "Няма как да бъдеш по-перфектна."

В интервюто с Perfect Памела Андерсън говори за завръщането в дома ѝ в Канада, описвайки го като пътуване обратно до мястото, където всичко е започнало. "Дърветата ме познават от раждането ми", разкрива актрисата и допълва, че това е място за подмладяване и вдъхновение, но също така и връщане назад като възрастен, за да погледне миналото си с нова перспектива: "Имах някои демони, с които да се сблъскам, малко живот, който да разкрия, и история, която да разгледам от гледна точка на възрастен."

Памела Андерсън отново без грим и облечена изцяло в бяло за The Laundress

Новата изненада на Памела Андерсън

Актрисата изглежда все по-умиротворена

Памела говори и за нейните домашни любимци от детството, като разказва, че е имала оранжева котка, която" ходеше настрани и птица със счупено крило."

"Преди се опитвах да хвана плъхове за опашката, за да им кажа: "Здравей". Винаги съм обичала животните", признава Андерсен. 

Памела Андерсън отново без грим в рекламната кампания на Proenza Schouler

Памела Андерсън го направи за пореден път

Секси и без грим на 56

А цялата тази естествена фотосесия със сигурност е чудесен начин за Памела да популяризира най-новото си начинание - основаването на собствената й марка за грижа за кожата - Sonsie. "За мен истинската красота е да празнуваш автентичността. Искам да изглеждам като себе си, да се чувствам като себе си и това означава да се грижа за себе си според моите условия", пише Памела Андерсън на сайта на марката.