През отминалата 2023 г. Памела Андерсън успя да ни впечатли с доста неща. Видяхме я за първи път да разкрива лични подробности от живота си в документалния филм Pamela: A Love Story. Видяхме я и без какъвто и да е грим на редица публични събития.

Памела Андерсън и появяването й на червения килим без грим - защо не смята, че е изненадващо

За Памела да е без грим не е голяма работа

Сякаш е преродена

Сега 56-годишната актриса продължава с тенденцията да показва пред света истинското си лице без каквито и да било притеснения. Андерсън участва във видео на компанията за почистващи продукти за текстил The Laundress.

Виждаме я облечена изцяло в бяло в любимия й дом на остров Ванкувър, където се отдава на обичайните си домашни задължения. Тя ги нарича "ритуал за грижа за себе си" и "медитация", като отново ни демонстрира колко добре изглежда без грим.

Пред The Laundress Памела разкрива, че най-големият ремонт, който е правила в къщата, е именно на пералното помещение. Тя го е декорирала със снимки на синовете си Брандън Томас (28 г.) и Дилън Джагър (25 г.), както и с грамофон, на който слуша любимата си музика.

"Човек трябва да се забавлява с всичко, което прави. Мисля, че се опитвам да постигна това през цялото време - независимо с какво се занимавам, да се забавлявам", допълва Памела Андерсън.