Когато чуем за Памела Андерсън, веднага си представяме онази секси блондинка с перфектни форми и червен бански, която тича по плажа. Но от тогава мина доста време и 56-годишната актриса днес изглежда доста различно. А отскоро е решила да спре да се надпреварва с времето и да покаже на всички, че има достатъчно смелост, за да ходи по светски събития без никакъв грим.

Памела Андерсън пред Elle - за стила си през годините, за остаряването и за критиките на хората

Памела Андерсън проговори - за стила си през годините, за остаряването и критиките на хората

Актрисата с нова фотосесия и откровено интервю

В последното си интервю за ELLE тя разкрива, че понякога й е смешно, когато се погледне в огледалото. Друг път се изненадва на това, което вижда. Но всеки ден сe oпитва да приеме остаряването като едно пътуване. И част от това приемане и откриване на вътрешен мир явно е и решението да обърне гръб на грима.

Но има и друга причина, която я е накарала да го направи. Памела Андерсън говори за смъртта на своята гримьорка Алексис Фогел, която почина през 2019 г. от рак на гърдата. "Тя беше най-добрата. И от тогава просто почувствах, че без Алексис за мен е по-добре да не нося грим", признава актрисата.

Снимка 636528

Източник: GettyImages

Тя изтъква и друг довод да спре да се гримира - така се различава от всички останали, за които това е неизменна част от живота им, особено когато става въпрос за светски събития. А днес е в такъв етап от живота си, че може да си позволи да прави каквото прецени, а не каквото някой й казва. И това усещане определено й харесва - личи си и по усмивката й.

Наскоро актрисата получи искрени и публични поздравления от колежката си Джейми Лий Къртис, която заяви, че революцията на естествената красота е започнала и звездата от "Спасители на плажа" е един от виновниците за това.

Памела Андерсън пред Elle - за стила си през годините, за остаряването и за критиките на хората

Памела Андерсън проговори - за стила си през годините, за остаряването и критиките на хората

Актрисата с нова фотосесия и откровено интервю

Памела Андерсън признава още, че естествената й красота отново изисква време и грижи и прекарва по около два часа на ден пред огледалото - дори и останалата част да бъде само в градината си. Тя не крие, че през по-голямата част от времето има мръсотия и пръст под ноктите си, но това й харесва, предава Daily Mail.