От 2022 г. насам можем да говорим за истинско възраждане за Памела Андерсън. Тогава тя се появи в главна роля в мюзикъла "Чикаго" и спечели единствено положителни отзиви. Миналата година пък се справи с искреното, но болезнено разказване на собствената си история в документалния Pamela, A Love Story.

Памела Андерсън отново без грим и облечена изцяло в бяло за The Laundress

Новата изненада на Памела Андерсън

Актрисата изглежда все по-умиротворена

И явно след всичко това 56-годишната Памела е готова да застане с чисто лице пред света и да заяви: "Да, ето това съм аз." В последните светски събития, на които се появи през 2023 г., тя излезе от образа си на секс символ и не носеше грим.

И продължава да отказва да прикрива лицето си по всякакъв начин. Дори и в рекламни кампании за модни гиганти като Proenza Schouler. Андерсън е последното рекламно лице на популярната американска марка.

Виждаме я в няколко кадъра, облечена в мрежеста рокля и черен блейзър, в прилепнала секси червена рокля, в широки джинси и бяло сако, както и в обемна черна комбинация от панталон и яке.

Според редица от коментарите в публикациите на официалния Instagram на Proenza Schouler, Памела Андерсън перфектно отразява философията на марката. Други обаче намират за нередно жена на такава възраст да се появява без грим в общественото пространство.