Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна. Двамата се наслаждават на романса си повече от десетилетие. И не го крият.

Моби, Натали Портман и имали ли са двамата връзка

Имала ли е Натали Портман връзка с Моби

Моби е бил голям палавник

Звездата от "Тор: любов и гръмотевици" отбеляза 10-годишнината от сватбата си със съпруга си и в Instagram. 

"Днес се навършват десет години @benjaminmillepied и става все по-добре...", написа тя в публикацията.  Към простичките, но пълни с любов думи актрисата добави и тяхна обща снимка, която илюстрира радостта им един към друг.

За по-малко от 24 часа постът има повече от 136 хиляди харесвания - всички от фенове, близки и приятели на двойката, които се радват и възхищават на паметния юбилей.

Снимка 583178

Източник: GettyImages

Милпие сподели публикацията в стори, като добави и друга снимка, придружена от думите: "10 години днес!" Но танцьорът припомни и още един специален кадър - с него надникваме зад кулисите на филма "Черният лебед", по време на снимките на който двамата се срещат за първи път през 2010 г. Две години по-късно, на 4 август, те сключват брак и днес се радват на 11-годишния си син Алеф и на петгодишната си дъщеря Амалия.

Натали Портман и Бенджамин Милпие работят отново заедно във филма Vox Lux от 2018 г. Тогава носителката на Оскар споделя пред People колко обича да работи със съпруга си.

Натали Портман, "Тор: Любов и гръмотевици" и подготовката ѝ за ролята

Колко време е отнело на Натали Портман, за да стане супергерой

Истинско предизвикателство

"Беше наистина забавно. Той ме познава много добре и знае кои са силните и слабите ми страни в танците. Така че наистина успя да създаде хореография бързо и без никакъв проблем, а имахме много малко време", казва Портман. "Беше забавно да го наблюдавам как твори, защото не ми се случва често да го гледам в студиото. Просто да видя лекотата и експертните познания, които притежава, и разбира се различни видове танци. Беше наистина, наистина зашеметяващо."