Феновете на "Хелбой" очакваха с нетърпение новия филм с надеждата, че ще възроди старата му слава. Е, новият "Хелбой" е по кината от петък, 12 април, но не можем да кажем, че се представя добре в бокс офиса.

Hellboy с Дейвид Харбър с първи трейлър

Най-после трейлър на Hellboy

Как се справя Дейвид Харбър с ролята на Хелбой

За първите три дни от премиерата си адското момче спечели едва 12 милиона долара. Казваме едва, защото очакванията бяха приходите да са между 16 и 20 милиона, а до голяма степен слабият интерес се дължи и на негативните мнения на критиците.

Мила Йовович, която влиза в ролята на Хела, безсмъртна вещица, която иска да унищожи света, използва социалните мрежи, за да "сипе с големия черпак" върху критиците. Актрисата сподели своя снимка преди лягане, в която най-интересното е... текстът под нея.

В него Мила Йовович пише, че е работила много усърдно върху филма, за да достави на хората възможно най-доброто преживяване, но е разочарована от критичните оценки. Тя обаче осъзнава, че шоубизнесът е несправедлив, връщайки лентата назад към някои свои филми.

Актрисата припомня, че филмите с нейно участие като "Петият елемент" (1997 г.), "Жана Д'арк" (1998 г.), "Зулендър" (2001 г.) и "Заразно зло" (2002 г.) са били разнищвани от критиката. Въпреки това тези филми са се приели добре от хората и с времето са се превърнали в класики.

Мила Йовович дори се зарича, че "Хелбой" няма да направи изключение, защото актьорският състав е невероятен, а екипът е положил много усиля. А на всички нас ни остава единствено да чакаме, за да видим дали пророкуването на Йовович ще се сбъдне.