През ноември 2022 г. Сами Хоссни и Мила Савова станаха родители за първи път. Тогава на бял свят се появи и синът им Тарек.

Мила Савова и Сами Хоссни ще стават родители за втори път

Неочакваната новина от Мила Савова и Сами Хоссни

Ето кога очакват появата на...

С края на октомври 2023 г. пък научихме, че двамата са готови да увеличат още семейството си и нямат намерение да го отлагат във времето. От профилите им в Instargam тогава разбрахме, че Савова е бременна за втори път.

"Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Настоящият шеф Тарек Хоссни очаква появата на новия си съдружник в края на март 2024 г.", написа участничката в "Survivor: Скритият идол". На малко по-късен етап научихме и, че второто им детенце ще бъде момиче. 

Само преди няколко часа стана ясно и, че на 17 март се е родила и дъщеря им, която носи името Сорая Сами Хоссни. "Със своите 3.130кг и дължина от 50 см, тя не само ни пленява със своята красота, но и обещава да внесе нови надежди и радости в нашите животи", пише Мила в профила си в Instagram. 

Сами Хоссни и Мила Савова разкриха пола на второто си дете

Какъв ще е полът на второто дете на Сами Хоссни и Мила Савова

"И точно така нашият свят стана малко по-цветен"

Тя продължава с думите, че пътят към нейното пристигане е бил изпълнен с очакване и вълнение, а нейното идване - бележит момент, пишещ история в дневниците на "тяхното кралство". Мила изяснява, че Сорая, която буквално означава "блестяща звезда" на арабски, вече свети ярко на тяхното небе, осветявайки пътеките с нежния си блясък.

"Докато се радваме на добавянето на още един член към нашето любящо семейство, нека не забравяме - приключенията тепърва започват. И кой знае? Може би един ден тази малка принцеса ще вземе щафетата, за да води кралството към нови върхове. До тогава, нашият път напред е осветен от две малки звезди, които ни напомнят за безкрайните възможности на любовта, надеждата и семейството. С любов и вълнение, от "Ръката на краля" - към още много глави, които предстои да напишем заедно в нашата кралска сага", завършва поста си участничката от Survivor.