Sims несъмнено е сред най-популярните и успешни компютърни игри, като едва ли има момиче, което да не е изграждало поне един път своя мечтан свят в играта.

Марго Роби най-накрая наруши мълчанието

Марго Роби най-накрая наруши мълчанието

Ето какво каза за липсата си на номинация на Оскарите

Интересното е, че се подготвя филм за Sims, а още по-добрата новина е, че Марго Роби е замесена в процеса. Според The Hollywood Reporter, продуцентската компания на актрисата - LuckyChap, ще продуцира филм заедно с Vertigo Entertainment.

Сред продуцентите ще бъде Electronic Arts, която издава видео играта. Към момента не се знае дали Марго Роби ще участва във филма като актриса, но пък знаем, че с режисирането на филма ще се наеме Кейт Хирон (Loki).

Роби и LuckyChap все още са на гребена на вълната след големия успех, който "Барби" пожъна в бокс офиса. Сега предстои да разберем дали той ще бъде повторен и със Sims.

Във видео играта всеки играч създава свои аватар, с който преминава през всички фази на битието, като приготвянето на вечеря, декорирането на дома и социалните контакти. В играта героите имат цели и стремежи и могат да създават семейства.

Марго Роби с изненадващи планове за актьорството, продуцирането и режисирането на филми

Изненадващото решение на Марго Роби

Атрисата има смели планове за бъдещето

Ще бъде интересно да видим какъв прочит ще бъде направен на Sims, която бе пусната на пазара за първи път през 2000 г. Към момента не са известни повече подробности около филма.