От доста време феновете на Хелбой искат трети филм, с който Гийермо дел Торо да завърши визията си за героя по комиксите на Майк Миньола. Е, трети филм ще има, но не е на мексиканския режисьор, а в главната роля няма да видим Рон Пърлман, а Дейвид Харбър. Просто е по-различен, а и не е свързан с първите два.

Първи постер на новия "Хелбой" с Дейвид Харбър

Хелбой се завръща

Минаха години, а рогата са пораснали

Добрата новина е, че вече имаме и първи трейлър на новия Hellboy, режисиран от Нийл Маршал, който ни очертава рамката на филма. И не сме сигурни, че ни харесва. Хелбой ще раздава правосъдие, ще разстрелва лоши хора на фона на музика. Включен е и хумор, и аха да се получи, но... ами май не се е получило. 

Основната задача на супергероя е да спре средновековната магьосница Нимуе (Мила Йовович) да отприщи Ада върху хората. На помощ ще му се притече Тревър Брутенхолм (Иън Макшейн) - "бащата" на Хелбой, както и Даниел Дей Ким и Саша Лейн, чиито герои също ще имат необикновени способности. 

Магьосницата обаче е твърде силна и Хелбой ще трябва да се върне към корените си, за да може да я победи, а за това подсказват и новите рога, които в миналото той отряза.  

Премиерата на Hellboy е на 12 април