Любовната история на Аштън Кътчър и Мила Кунис действително е очарователна, тъй като още години преди да се съберат в реалния живот, изиграват двойка в сериала "Шеметни години". Именно в него двамата си партнират с актьора Дани Мастърсън, който миналата седмица бе осъден на 30 години затвор по две обвинения за изнасилване.

Дани Мастърсън - актьорът, осъден на поне 30 години затвор

Холивудският актьор, осъден на 30 години затвор

Ето защо Дани Матерсън ще прекара остатъка от живота си в затвора

След присъдата обаче стана ясно, че съдията по делото е получила писма от 50 души, които са молили да бъде проявена милост към актьора. Сред авторите на едно от писмата са именно Аштън Кътчър и Мила Кунис, които са описали дългогодишното си приятелство с Мастърсън и са го нарекли "модел за подражание" с "изключителен характер", пише Entertainment Tonight.

Сред останалите автори на писма са още двама от актьорите, работили с Дани Мастърсън в "Шеметни години", както и Чина Филипс, сестрата на съпругата му Бижу Филипс.

В Instagram обаче Аштън Кътчър и Мила Кунис са публикували видео изявление, в което се извиняват за писмото, което са написали. По думите им те никога не са имали намерение да неглижират показанията на жертвите и са наясно с болката, която писмата за Дани Мастърсън може да е причинила.

Двойката заявява, че подкрепя жертвите и твърди, че както го е правила досега, така и ще продължи да го прави в бъдеще. Аштън Кътчър обяснява също, че преди няколко месеца семейството на Мастърсън се е свързало с него и съпругата му и ги е помолило да напишат писмо, в което да го представят, предвид че го познават от цели 25 години. Целта е била "съдията да може да вземе и това съображение във връзка с присъдата."

"Писмата не са написани, за да поставят под съмнение легитимността на съдебната система или валидността на решението на съдебните заседатели", допълва Мила Кунис. И уточнява, че никога не би искала да направи нещо подобно и съжалява, че се е случило така.

На гости на Аштън Кътчър и Мила Кунис - къщата им на плажа, която може да бъде наета в Airbnb

Когато на Аштън Кътчър и Мила Кунис им хрумне нещо тъпо

Според нас е гениално

В заключение Аштън Кътчър и Мила Кунис казват в изявлението си, че сърцето им е с всеки един човек, който някога е бил жертва на сексуално насилие или изнасилване.