Актрисите от "Дяволът носи Прада" Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт се събраха отново в събота на наградите SAG 2024, за да връчат отличието за най-добър актьор в комедиен сериал.

74-годишната Стрийп излезе на сцената в Shrine Auditorium & Expo Hall в Лос Анджелис, където към нея се присъединиха към Хатауей и Блънт. "Две неща: забравих си очилата - очевидно, и плика", казва Стрийп, преди другите две звезди да пристигнат, за да й ги донесат.

"Това е стар въпрос - къде свършва героят и започва актьорът?" продължава тя, а Блънт отговоря: "Както току-що видяхме, Мерил и нейният персонаж от "Дяволът носи Прада" - Миранда Пристли, са нещо като близначки, нали?" А при опита на Стрийп да отговори, Ан Хатауей добавя: "Не, не, това не беше въпрос" - отново препратка към филма.

Снимка 655034

Източник: GettyImages

Когато Мерил отваря плика, Блънт продължава да се шегува, казвайки: "Непременно се движете с бавно темпо. Знаете колко много обичам това", позовавайки се на друга класическа реплика на Стрийп от филма. Тяхната повторна среща на сцената идва 18 години след участието им в "Дяволът носи Прада" от 2006 г., което донесе на Стрийп номинация за награда SAG и номинация за Оскар за ролята й на редактор на списание Runway Миранда Пристли.

Мерил Стрийп и Мартин Шорт - имат ли връзка двамата

Имат ли връзка Мерил Стрийп и Мартин Шорт

Ето каква е истината

Още с появата си през 2006 г. "Дяволът носи Прада" се превърна в любим на мнозина и имаше печалба от 326 милиона долара, припомня People.

Снимка 655035

Източник: GettyImages

След излизането на филма Ан Хатауей и Мерил Стрийп остават в добри приятелски отношения, които често демонстрират на публични събития. Всъщност факт е, че ролята си Ан получава именно благодарение на Мерил, която я предлага на продуцентите.

The Idea of You с Ан Хатауей и Никълъс Галицин - новият “свеж” и “секси” романтичен филм

Ан Хатауей е 40-годишна самотна майка, която се влюбва в 24-годишен музикант

Актрисата се впуска в романтиката на The Idea of You

Преди това те се свързват с Рейчъл Макадамс, която отказва, при това цели три пъти. Скарлет Йохансон, Натали Портман, Кейт Хъдсън и Кирстен Дънст също са били спрягани за ролята.