Спокойно можем да кажем, че Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са холивудско семейство за пример. Те са щастливо женени вече от цели 23 години и са горди родители на две пораснали деца - Дилън (23 г.) и Карис (20 г.).

Майкъл Дъглас във Franklin - неузнаваем като Бенджамин Франклин в сериала на Apple TV+

Майкъл Дъглас е неузнаваем

И за какво Катрин Зита-Джоунс няма търпение

В свое интервю за People от декември 2022 г. 54-годишната актриса от "Маската на Зоро" издава, че семейният ѝ живот върви все по-добре и по-добре.

"Дъщеря ми и Дилън ме подкрепят невероятно много, не само като актриса, но и просто мен самата. Изключително благословена съм да имам и двамата в живота си."

Както Катрин Зита-Джоунс, така и Майкъл Дъглас не пропускат да отбележат специалните поводи в семейството си и в социалните мрежи. Така през август миналата година и двамата актьори качиха пост с пожелание за 23-ия рожден ден на сина им Дилън.

"Честит рожден ден, Дилън! Нека твоята нова година ти донесе радост, въображение и любов. Твой най-голям фен, татко", бе написал Майкъл Дъглас в Instagram.

Освен че съпругата му коментира публикацията с "Честит рожден ден, момчето ми", тя беше качила и отделен пост в своя профил.

Към стара снимка, на която сина ѝ е още бебе, тя бе написала: "Преди 23 години днес се роди моето момче. Той е дарът, който продължава да дава, отново и отново, и отново. Обичам те, любов моя."

Поредното доказателство за сплотеността на семейството на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас идва от последното интервю на 79-годишния актьор.

Вчера, 16 април, той гостува в Today, където издава, че въпреки че децата им са вече пораснали и предимно самостоятелни, все така обичат да прекарват времето си всички заедно и да пътуват.

"С Катрин сме благословени, че нашите деца Дилън и Карис все още обичат да пътуват с нас. Последно се върнахме от пет седмици в Индия по Коледа. И винаги планираме следващата година, какви ще бъдат пътуванията ни и къде ще идем", допълва Майкъл Дъглас, цитиран от People.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас с почивка на Малдивите преди Коледа

Райската ваканция на Катрин Зита-Джоунс

Заедно със съпруга си

Той не крие, че е истинско удоволствие да прекарва време с децата си и дори се шегува, че малката тайна със съпругата му Катрин Зита-Джоунс е да ги "изкушават" с наистина "добри места за пътуване".