Лятото е време за ваканции, а как ще ги прекараме зависи от предпочитанията ни. Обикновени хора и звезди се отправят към морския бряг, други пък предпочитат височините на планината. Катрин Зита-Джоунс не спада към нито едно от двете.

Неочакваният талант на Катрин Зита-Джоунс - колко добре пее и свири актрисата

Скритият талант на Катрин Зита-Джоунс

Съпругата на Майкъл Дъглас винаги ни изненадва

53-годишната актриса и 78-годишният й съпруг Майкъл Дъглас са в Ирландия, където очевидно прекарват доста приятна ваканция. Тя сподели снимка, както и стори в Instagram, от които можем да видим това.

Семейството са в Adare Manor - някогашен замък, превърнат в луксозен хотел с голф игрище. Именно кадър от играта на голф на Катрин и Майкъл можем да видим в официалния й профил.

Там тя сподели и своя снимка, на която уточнява точното си местонахождение на Смарагдовия остров - Киларни. Много от последователите от Ирландия побързаха да я поздравят с добре дошла и да й дадат съвети къде да се разходят със съпруга й.

Снимка 627040

Източник: Instagram/catherinezetajones

Макар Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас да имат цели 25 години разлика, бракът им устоя теста на времето и двамата минават за едно от най-стабилните семейства в Холивуд. Те имат две деца - 22-годишният Дилън и 20-годишната Карис.