През последните дни доста усилено се говори за завръщането на Ким Катрал във втория сезон на "Просто ей така" - продължението на "Сексът и градът". 

Саманта Джоунс се завръща в "Просто ей така”, но Ким Катрал има условия

Условията на Ким Катрал да участва в "Просто ей така"

Ще се съберат ли Кари и Саманта на екран

Но се заговори и за участието ѝ в Glamorous - сериала на Netflix, който толкова ни прилича на реплика към HBO MAX. Покрай всичко това обаче в интервю за Sunday Times Катрал споделя подробности и около смъртта на брат си - Крис Катрал.

През 2018 г. 55-годишният мъж бе намерен мъртъв, след като пет дни е в неизвестност. По-късно стана ясно, че причината за смъртта му е самоубийство.

Ким Катрал споделя, че е приела смъртта на майка си сравнително лесно, защото тя е починала на 93 години. Но тази на брат ѝ е дошла като гръм от ясно небе. "Това не трябваше да се случва. Беше внезапно и неочаквано", допълва актрисата.

Актрисата си спомня абсолютно всичко от деня, в който е разбрала, че брат ѝ е намерен мъртъв. "Помниш къде си бил, какво се е случило, какво е било казано. Всичко е толкова достъпно, през цялото време, тежест, която винаги е с теб и никога не те напуска."

Дълго време Катрал се е смятала за закрилник на семейството си, но е разбрала, че каквито и усилия да полага, ако човек не иска да се промени или да му се помогне, тя няма какво да направи. От Entertainment Tonight припомнят, че Крис Катрал се е борел с много свои демони, както и със злоупотреба с различни субстанции и алкохол.

Glamorous с Ким Катрал и Мис Бени - новият сериал, който се изправя срещу "Просто ей така"

Ким Катрал отвръща на удара

Индиректно - с нов и много секси сериал

Ким Катрал допълва също, че се радва, че баща ѝ не е бил жив, за да види какво се случило с брат ѝ, защото смята, че е нямало да може да го понесе.