Само преди няколко дни стана ясно, че голямото чакане на втория сезон на "Просто ей така" е към края си и ще го видим само след няколко седмици.

"Просто ей така" - продължението на "Сексът и градът", се завръща през юни

"Просто ей така" се завръща през юни

С 11 нови епизода

И ако това не е достатъчно, за да зарадва и ентусиазира феновете на "Сексът и градът", то новината, че Ким Катрал отново ще влезе в ролята на Саманта Джоунс, със сигурност ще направи това.

Според Variety, Катрал се е съгласила да вземе участие във втори сезон на сериала, но то ще бъде епизодично. И ще се случи в последния епизод на сезона. Интересното е, че Катрал е заснела появата си в "Просто ей така" през март, без да има никакъв контакт и комуникация нито със Сара Джесика Паркър, нито със Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

В първи сезон отсъствието на Саманта бе обяснено със заминаването ѝ за Лондон след раздора в отношенията ѝ с Кари. През сезона двете разменяха текстови съобщения, а във финалния епизод дори се загатна, че искат да оправят нещата.

Ким Катрал отново влезе в образа на Саманта Джоунс

Ким Катрал отново влезе в образа на Саманта Джоунс

И направи характерните за героинята щури неща

Е, това очевидно ще отнеме време и може би ще бъде оставено за евентуален трети сезон. В момента можем да гледаме Ким Катрал в How I Met Your Father в Disney+, където играе по-възрастната версия на героинята на Хилари Дъф.