Новината за завръщането на Ким Катрал в ролята ѝ на Саманта Джоунс в "Просто ей така", продължението на "Сексът и градът", несъмнено е изненадала мнозина фенове на сериала.

(Не)очакваното завръщане на Ким Катрал в "Просто ей така"

(Не)очакваното завръщане на Саманта Джоунс

Ето какво знаем за участието ѝ в "Просто ей така"

В продължение на години актрисата убеждаваше всички, че е приключила със "Сексът и градът". Дори когато ѝ беше задаван въпросът дали ще има трети филм, продължение на оригиналния сериал, тя категорично заявяваше, че не би участвала. "Човек научава уроци от живота и моят урок е да работя с добри хора и да се опитвам да го направя забавно", споделя Ким Катрал пред Daily Mail през 2019 г.

Предполагаемите ѝ спорове с колежката ѝ Сара Джесика Паркър още повече обезкуражиха феновете да видят отново Саманта. Самата Сара Джесика Паркър също дори е казвала, че не очаква Ким Катрал да се завърне.

Въпреки разочароващите предположения обаче, е факт, че Саманта ще бъде част от втория сезон на "Просто ей така". Това, което се знае засега е, че героинята ще се появи само в една сцена на финала на сезона, която включва телефонен разговор между Саманта и Кари Брадшоу.

От двете героини обаче явно няма смисъл да очакваме трогващи сцени с прегръдки. Източници на Page Six издават, че Ким Катрал е поставила няколко условия, преди да даде официално съгласие за участието си в продължението на "Сексът и градът".

Едно от тях е да не ѝ се налага да снима с бившите си колежки Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Другото условие е да не вижда Майкъл Патрик Кинг, продуцента на "Просто ей така".

Ким Катрал отново влезе в образа на Саманта Джоунс

Ким Катрал отново влезе в образа на Саманта Джоунс

И направи характерните за героинята щури неща

Е, предвид информацията за сцената, в която отново ще видим Ким Катрал като Саманта, явно и двете условия са изпълнени. Актрисата най-вероятно е доволна, но в това дали феновете биха се примирили с пестеливото ѝ присъствие в сериала, не бихме били толкова сигурни.