Когато миналата година излезе първи сезон на "Просто ей така" - сериалът-продължение на "Сексът и градът", една от основните теми за него беше породена не от това, което се случва в сериала, а от това, което отсъства.

(Не)очакваното завръщане на Ким Катрал в "Просто ей така"

(Не)очакваното завръщане на Саманта Джоунс

Ето какво знаем за участието ѝ в "Просто ей така"

Да, говорим за Ким Катрал, която така и не се появи като Саманта Джоунс - една от най-обичаните (ако не и най-обичаната) героини в "Сексът и градът". Затова пък във втори сезон на "Просто ей така", чиято премиера е на 22 юни, Катрал ще има епизодична роля.

Няма да ни липсва обаче. Защото също на 22 юни е премиерата на Glamorous - новият сериал на Netflix с... Ким Катрал в главната роля. Тя е Мадолин Адисън, собственичка на козметична империя, която има опасения, че някой от подчинените й я саботира.

За да разбере дали това е така, тя наема Марко - куиър младеж, който е един от най-големите й фенове. В ролята е YouTube звездата Мис Бени, който в последните години набира скорост и в киното.

От трейлъра виждаме, че ни очаква нещо като "Дяволът носи Прада", но в сферата на козметиката. А забавлението изглежда гарантирано - нещо, за което не сме сигурни за втория сезон на "Просто ей така".

Премиерата на Glamorous е на 22 юни в Netflix. Премиерата на "Просто ей така" е на 22 юни в HBO Мах.