Свикнали сме да виждаме Хайди Клум в най-бляскавата ѝ светлина - безупречно стилна на червен килим или пък секси и предизвикателна в Instagram. По-рядко обаче тя разкрива ценните си моменти, прекарани със семейството.

Хайди Клум, участието ѝ в сериала Die Bergretter и как го отпразнува модела

Какво празнува Хайди Клум по бельо

Повод за радост и гордост

И въпреки това, моделът този път е решила да ни позволи да надникнем в домашния ѝ уют. В Instagram профила си Хайди Клум е споделила сладка снимка, на която е събрала заедно семейството си. На кадъра тя, съпругът ѝ Том Каулиц, както и четирите ѝ деца - Лени (19 г.), Хенри (18 г.), Йохан (17 г.) и Лу (14 г.) са седнали на дивана в хола в дома им, небрежно облечени в удобни дрехи.

"Любов", гласи краткото описание към поста на Хайди Клум.

Въпреки че тя не говори особено често за личния си живот, все пак от време на време споделя някои подробности, най-вече за най-голямото си дете - дъщеря си Лени, която я следва по стъпките.

19-годишното момиче е в началото на кариерата си на модел, за което Хайди Клум разкрива, че нито има притеснения, нито е развълнувана. "Знаете ли, когато работите за себе си, винаги е трудно", допълва Клум.

За дъщеря си тя издава също, че има и други интереси освен модата. Един от тях е интериорния дизайн, който в момента тя учи като специалност. "Тя е само на 19 години. Така че, кой знае с какво ще се занимава", казва още Хайди Клум.

Лени Клум и сладката визия, с която се появи на ежегодното хелоуинско парти на своята майка

Колко сладка може да бъде Лени Клум

И задължително предизвикателна

Въпреки крехката възраст на Лени, Хайди все пак се гордее с нея. "Тя живее живота си с този тип смирение, което ѝ позволява да се справя толкова грациозно с всичко и освен това има разбиране за хората като цяло и техните чувства. Така че няма как да съм по-впечатлена от нея", споделя Хайди Клум пред E! News по-рано тази година.