Хайди Клум е звездата, която наистина приема присърце Хелоуин. И не само успява да ни изненада всяка година с оригинални и екстравагантни тоалети, за които някой много се е потрудил, но и няколко десетилетия организира най-щурите партита по случай празника.

Хайди Клум и снимките, които сподели от тийнейджърските си години

Как е изглеждала Хайди Клум в тийнейджърските си години

Подготовка за кариера на модел

"Просто исках да мисля нестандартно и да направя нещо различно и си помислих, че всички знаем как изглежда един дъждовен червей", бяха точните думи на Клум за костюма ѝ от 2022 г. "И искам да усмихна хората. ... Мислех, че ще е забавно." 

И наистина беше. Моделът заяви, че дъждовният червей се нарежда на първо място в списъка ѝ с най-добрите костюми, заедно със запомнящата се визия от 2013 г., когато се облече като старата версия на себе си.

Всъщност над 20 години вече Хайди Клум избира най-оригиналните костюми за Хелоуин, които успяват да ни изненадат и оставят без думи винаги.  Понеже Вси светии наближава и сме убедени, че моделът пак ще надмине себе си, решихме преди това да си припомним как беше решила да се маскира кралицата на Хелоуин през последните 10 години. Е, с две години прекъсване, заради пандемията.

2022 г.

Снимка 639114

Източник: GettyImages

Хайди Клум се преобрази на червей с пореден луд костюм, чието "изграждане" отнема повече от 10 часа. Тя беше придружена от съпруга си Том Каулиц, който пък е рибар с окървавено око.

2021 г.

Вместо годишното си парти (което тя отменя за втора година поради пандемията от COVID-19), моделът влезе в ролята на зомби в кратък филм на ужасите, който дебютира в Instagram на 29 октомври.

2019 г.

Снимка 639115

Източник: GettyImages

Клум се облече като извънземно зомби, а съпругът ѝ Каулиц беше окървавен астронавт, който каза пред People, че "е бил в космоса и търси нова планета, на която хората да живеят, но намира създанието Клум, което носи у дома."

Моделът се подготви за празника пред публика на живо, докато стоеше на витрината на книжарница Amazon Prime в Ню Йорк.

2018 г. 

Снимка 639112

Източник: GettyImages

За Хелоуин 2018 г. Клум подразни, че нейният костюм ще бъде "много, много сладък". И беше абсолютно права - с Каулиц се преобразиха в Шрек и Фиона.

2017 г.

Снимка 639113

Източник: GettyImages

Хайди Клум пристига на годишното си парти за Хелоуин в Ню Йорк, облечена в нейната версия на върколака от музикалния видеоклип на Майкъл Джексън "Thriller", чиято премиера беше през 1983 г. Тя дори имаше антураж от зомбита. Клум разкри, че е започнала да се подготвя за партито шест часа преди то дори да започне.

"Майкъл Джексън винаги е бил такава икона, а видеоклипът "Thriller" е толкова емблематичен и аз си казах: "Трябва да повторя това", сподели моделът за избора си на костюм.

2016 г.

Снимка 639111

Източник: GettyImages

През 2016 г. на модела не ѝ отне много време да се приготви, като се има предвид, че отиде на партито в ролята на себе си. Тя обаче документира трансформацията на антуража си от пет клонинга на Клум, включително косите, ноктите, миглите и ботушите на двойничките си. Отново много оригинално.

2015 г. 

Снимка 639108

Източник: GettyImages

10 часа бяха нужни на Клум, за да преобразят лицето ѝ от нейното в това на Джесика Рабит. Тя не пропусна да документира целия процес в Instagram. Липсваше само Заекът Роджър.

2014 г. 

Снимка 639117

Източник: GettyImages

"Нямам проблем с буболечки, паяци или змии и подобни неща. Харесвам ги", каза тя през 2014 г., когато се преобрази в невероятно красива пеперуда. Клум отново даде на феновете поглед зад кулисите, като разкри направата на костюма във видео в Instagram.

2013 г. 

Снимка 639116

Източник: GettyImages

Това разширени вени ли са? С бастунче под ръка, обикновено толкова бляскавата Клум присъства на празничното си тържество през 2013 г. в ефектен костюм на баба, която тя нарече "малката стара аз" в Twitter.

2012 г.

Снимка 639109

Източник: GettyImages

Поради последиците от урагана Санди, Клум организира партито си за Хелоуин през 2012 г. с кауза, като събра пари за американския Червен кръст.

"Отне ми може би три часа, за да си сложа лицето и около 10 минути, за да се облека", каза Клум пред People за костюма на Клеопатра. "Човекът, който е проектирал лицето, направи малки парчета и ги постави, а между тях трябваше да запълни празнините, така че отне много време."

Хайди Клум и Хелоуин - какво знаем костюма ѝ досега

Как Хайди Клум ще надмине себе си

Моделът е в трескава подготовка за Хелоуин

2011 г.

Снимка 639110

Източник: GettyImages

Още във връзка със Сийл по това време, Хайди Клум и половинката ѝ изненадаха феновете си с костюми на маймуни. Хайди винаги е неотразима, в това няма никакво съмнение и вече тръпнем в очакване да видим какво ни е подготвила тази година.