Всяка година за Хелоун Хайди Клум привлича вниманието върху себе си с епичните костюми, с които отбелязва празника. Но тази година нейното умалено копие - дъщеря ѝ Лени, също показа своята страст към традицията.

Лени Клум и баща й Флавио Бриаторе - в какви отношения са двамата сега

Лени Клум и многото мъже в живота й

Сложни семейни връзки

И макар и да не се бе спряла на разточително облекло, какъвто обичайно е изборът на нейната майка, Лени също изглеждаше страхотно. Или по-точно сладко и апетитно, след като бе решила да бъде малък ягодов сладкиш.

На ежегодното хелоуинско парти на Хайди Клум 19-годишният модел блесна с визията на която бе заложила. И се открояваше с различните оттенъци на розовото - от светлия нюанс на цвета на сутиена и изрязаните шорти, до тъмния на екстравагантната перука.

Допълнение към всичко това бяха дългите чорапи на зелено-бели райета и чифт лъскави обувки на висока платформа. Чантата, преметната през рамо, наподобяваше ягодов плод. А за още повече сладост Хайди носеше и кутия с истински, пресни ягоди.

Освен сама, Лени Клум позираше и със своята майка, доведения си баща Том Каулиц и неговия брат близнак Бил, предава Hollywood Life.

За празника тази година Хайди влезе в ролята на паун, а към сложния ѝ костюм имаше дори набор от "беквокалистки", които изпълняваха ролята на перата. Том, тематично, бе избрал да бъде яйце. А брат му, който е и фронтмен на групата им Tokio Hotel, имаше уникален костюм на еднорог.

Хайди Клум и костюм ѝ на паун за Хелоуин

Като какво се маскира Хайди Клум тази година

Моделът дава всичко от себе си