Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да изглежда все така забележително, въпреки че не се занимава активно с мода от години. Успяла е обаче да предаде модния ген и на най-голямата си дъщеря.

Лени Клум, дъщерята на Хайди Клум, е секси по бански в Южна Франция

Колко секси е дъщерята на Хайди Клум по бански

Каквато майката, такава и дъщерята

Вече няколко пъти виждаме Лени Клум в различни модни фотосесии и рекламни кампании. Сега можем да й се насладим по бельо в компанията на... майка й. 19-годишната Лени и 50-годишната Хайди участват в есенната кампания на Intimissimi.

Виждаме Хайди в нежно бял комплект от бикини и сутиен, докато сексапилната й дъщеря носи такъв в тъмно розово. Двете се появиха и за старта на кампанията на бранда за бельо в Берлин в края на миналата седмица.

На изисканата вечеря те отново събраха всички погледи. Този път Хайди беше облечена в розова ултракъса рокля, докато Лени носеше дълга черна, но прозрачна рокля върху черно бельо.

Лени е дъщеря на Хайди Клум от връзката й с Флавио Бриаторе. През 2009 г. обаче е осиновена от втория съпруг на майка си - музикантът Сийл. Двамата със Сийл са много близки, тя му казва "татко" и продължава да поддържа връзката си с него и след развода му с Хайди Клум.