Хелоуин отмина и останаха само снимките и спомените от костюмите, с които сме се маскирали тази година. Но трябва да си признаем, че целият празник премина и с мисълта с какво ли ще ни изненада Хайди Клум тази година.

Хайди Клум и Хелоуин - костюмите, които доказват защо моделът е кралицата на този празник

От секси до откачени - костюмите за Хелоуин на Хайди Клум през последните години

Всяка година успява да надскочи себе си

А Кралицата на Хелоуин се старае да надмине себе си всеки път. Преди няколко дни тя пусна своя гола снимка, за да ни подразни и да подскаже, че е в трескава подготовка за празника.

Тогава загатна и че костюмът ѝ ще бъде огромен и многоцветен. Е, вече знаем за какво точно е говорела, защото партито ѝ мина и тя се бе маскирала като... гигантски паун.

И ако тя е тялото на пауна, то крилата му са съставени от цял куп хора. От снимките от партито на Хайди Клум за Хелоуин виждаме, че зад модела са застанали точно 10 души, които също са дегизирани така, че да изглеждат като характерната за пауна окраска.

Пред People Клум казва, че винаги е искала да създаде костюм, който да бъде съставен от много хора. И именно в пауна е видяла идеалната възможност. Разбира се, и съпругът на модела - Том Каулиц, не пропусна партито. Той се появи дегизиран като гигантско яйце.

Снимка 640108

Източник: GettyImages

Миналата година, когато Хайди Клум бе облечена като червей, Каулиц се бе пременил като рибар. 

Хайди Клум подгрява Хелоуин - с чисто гола снимка на розов диван

Защо Хайди Клум остана чисто гола в навечерието на Хелоуин

Моделът е в трескава подготовка

А въпросните 10 души от тазгодишният ѝ костюм не са никак случайни, защото те са акробати от Цирк дю Солей.