58-годишният модел и актриса Брук Шийлдс винаги е била много откровена с феновете си. От новото ѝ интервю за Glamour обаче разбираме, че все още има някои подробности за живота ѝ, които не са ни известни.

Става ясно, че актрисата получава грандиозен припадък преди представянето на нейното самостоятелно шоу Previously Owned by Brooke Shields в Café Carlyle в Ню Йорк, което е известно място за сценични изкуства и ресторант.

"Подготвях се за шоуто и пиех толкова много вода", спомня си Шийлдс. "Чаках Uber. Слизам по стъпалата и започвам очевидно да изглеждам странно и хората, с които бях казаха: "Добре ли си?".

Ирина Шейк и запознанството на Джиджи Хадид и Брадли Купър

Ирина Шейк ли сватоса Брадли Купър и Джиджи Хадид

Няма случайни неща

Ходейки навън вече сама тя минава една пряка и започва да се чувства доста объркана, преди да се насочи към близкия ресторант L'Artusi.

"Отивам при сомелиера и всичко започва да става черно. След това ръцете ми се спускат настрани и си набивам с главата напред в стената", обяснява актрисата. Тя казва, че тогава е започнал големият припадък, описвайки го пред изданието като "пяна в устата, напълно посиняла, опитвайки се да глътна езика си".

"Следващото нещо, което си спомням, е, че ме качват в линейка. Имам включен кислород. А Брадли Купър седи до мен и ме държи за ръката", споделя Шийлдс. "Нямах чувство за хумор", добавя тя. "Наистина не можех да изрека никакви думи. Но си помислих: "Така трябва да изглежда смъртта. Събуждаш се и Брадли Купър казва: "Ще отида с теб в болницата, Брук", и той ме държи за ръката. И гледам ръката си, гледам ръката на Брадли Купър в ръката си и си казвам: "Това е странно и сюрреалистично."

Шийлдс обяснява пред Glamour, че сомелиерът в L"Artusi се е опитал да се свърже със съпруга й Крис Хенчи, но в крайна сметка не е успял и се е обадил на телефона на асистент, който се е свързал с друг асистент, който се е свързал незнайно как точно и защо с Брадли Купър, който е бил наблизо и веднага е дошъл.

Купър и Шийлдс се появиха във филма на ужасите от 2008 г. "Среднощният влак с месо" и бяха снимани да прекарват време заедно през годините след това. След като пристига в болницата лекарите ѝ правят обстойни изследвания, я слагат в интензивно отделение, където пък получава бронхит.

В крайна сметка Шийлдс разказва, че лекарите са установили, че "нисък натрий" е причинил припадъка, след като тя е консумирала "твърде много вода". Тя обяснява: "Аз направо се удавих - толкова големи количества вода изпих. И ако нямате достатъчно натрий в кръвта, урината или тялото си, може да получите припадък."

Посланието на Брук Шийлдс за остаряването скоро и в книга

Брук Шийлдс лице в лице с остаряването

Актрисата се захваща с нов вдъхновяващ проект

Шийлдс разкрива още пред Glamour, че в момента се фокусира повече върху поддържането на основните си органи здрави, вместо да се опитва да се вмести в определен идеал. "Обичам храната и алкохола, обичам живота и искам да съм здрава", казва тя. "Не обичам да ходя на фитнес. Харесвам пилатес. И ми писна да не се чувствам достатъчно слаба. Скучно е и е загуба на времето ми."