От няколко дни все по-упорито се говори, че Джиджи Хадид и Брадли Купър са най-новата звездна двойка. След общите им появи в Ню Йорк, двамата се коментират най-вече в качеството им на двойка. И така излезе и една интересна подробност за тях.

Джиджи Хадид и Брадли Купър - това ли е новата звездна двойка

Смени ли Брадли Купър Ирина Шейк с Джиджи Хадид

Това ли е новата жена в живота на актьора

Оказва се, че не кой да е, а самата Ирина Шейк е запознала бившия си с русата сестра Хадид. Според източник, коментиран от The Messenger, двете дами от модния бранш са поддържали близки отношения и така са попаднали в една компания с Купър. Но надали Шейк тогава си е мислила, че влиза един вид в ролята на сватовница на мъжа до себе си.

Хадид и Купър и преди са излизали заедно, но винаги с приятелска компания и присъствието им на едно и също място е било по-скоро стечение на обстоятелствата. А сега актьорът е този, който е направил първата крачка към красавицата и е използвал още една допирна точна помежду им - техните дъщери. 

Снимка 630645

Източник: GettyImages

Източникът, цитиран от изданието, заявява, че Купър е "преследвал" модела и е бил много "развълнуван" за техните срещи. От своя страна пък тя предпочита вижданията им до останат в тайна, въпреки че не им се получава. Категорична е и че на този етап не иска сериозна връзка и явно не е така хлътнала, както е Купър.

Джиджи Хадид обаче има интерес от срещите с актьора, защото е привлечена от кино индустрията и е заинтригувана от неговата гледка точка и насоки. А защо не в един момент да ги видим заедно в общ проект, както се случи с Лейди Гага например.

Ирина Шейк на почивка с Брадли Купър, макар че излиза с Том Брейди

На почивка с бившия ли е Ирина Шейк

Докато сега се твърди, че излиза с Том Брейди

Не е ясно какви са в момента отношенията между двете звезди от модния подиум, но знаем, че Купър и Шейк успяха да запазят приятелския тон помежду си и след раздялата, най-вече в името на своята дъщеря.