Амал и Джордж Клуни са от популярните двойки, които предпочитат да не издават много за семейния си живот. Освен това държат и да пазят близнаците си Ела и Александър далеч от общественото внимание.

Джордж Клуни призна, че е щастлив да има до себе си жена с "класи" над самия него

Джордж Клуни призна, че е щастлив да има до себе си жена с "класи" над самия него

Определя се като истински щастливец

Въпреки това все пак са споделяли интересни факти и истории за децата си, които са вече на шест години. Ето всичко по-любопитно, което знаем за тях.

Раждане

Ела и Александър са родени на 6 юни 2017 г. в болница "Св. Мери" в Лондон - същото място, където и Кейт Мидълтън е родила и трите си деца.

Близнаците се появяват на бял свят един месец преди термина на майка си, като първи проплаква Александър, а почти две минути след него - сестра му Ела.

За Амал и Джордж Клуни това са първи рожби. Той става баща на 56 години, а тя - на 39.

Снимка 651922

Източник: GettyImages

Първи години

Ела и Александър може и да са само на шест, но вече говорят и италиански, тъй като прекарват голяма част от първите си години в страната. Добре известен факт за родителите им е, че обожават имота си край езерото Комо, въпреки че притежават няколко жилища и в Лос Анджелис, Мексико, Лондон и Франция.

Нито Амал, нито Джордж Клуни обаче могат да се похвалят, че говорят италиански. Актьорът е родом от Кентъки, САЩ, а съпругата му е родена в Бейрут, Ливан. Отгледана е обаче и е завършила бакалавърското си образование в Англия, пише Hello.

Снимка 651923

Източник: GettyImages

Колкото си приличат, толкова и се различават

Наскоро в интервю за Good Morning America Джордж Клуни споделя, че и за самия него е изненадващо да наблюдава как растат близнаците му.

"Когато имате близнаци и ги отглеждате едновременно, по един и същи начин, и виждате, че те са напълно различни човешки същества, осъзнавате колко малко пръст имате в това какви израстват."

Джордж Клуни, The Boys in the Boat и признанието му, че предпочита да е режисьор

Признанието, което никой не очакваше от Джордж Клуни

Актьорът все още успява да ни изненадва

Актьорът допълва, че както Ела, така и Александър имат свое собствено мнение и е "невероятно" да вижда колко различни са те като характер.