Джордж Клуни осъзнава, че е истински щастливец - заради факта, че има жена като Амал Клуни до себе си.

Джордж Клуни и Амал Клуни като родители - какво правят, когато децата им са непослушни

Какво правят Джордж и Амал Клуни, когато децата им са непослушни

Специалният трик на актьора

Двойката сключва брак през 2014 г. и оттогава холивудският актьор не спира да парадира пред света, че се е обвързал с жена, която е не само красива, но и истински умна и интелигентна. В скорошно интервю за Page Six Клуни дори заяви, че смята, че Амал, която е адвокат и филантроп, е далеч над неговата класа.

"Минаха толкова години откакто сме заедно, а аз все още мисля, че Амал е стои наистина на много високо ниво." казва той. "Мисля и, че всеки би казал същото."

Клуни и Амал се срещат за първи път през 2013 г. в Италия, на езерото Комо. Сключват брак само година по-късно. "Както във всеки брак, и те са имали своите предизвикателства и е трябвало да се адаптират към определени ситуации и предизвикателства", казва близък източник пред US Weekly. "Направили са своите компромиси, установяване на граници и са подходили с много търпение, за да запазят връзката".

Така те успяват и до днес - а доказателство за това са и шестгодишните им близнаци - Ел и Александър.

Всъщност Джордж Клуни често говори в публичното пространство за брачния си живот и за усещането да бъде родител. "Не знаех колко непълноценно бе съществуването ми, докато не срещнах Амал", сподели той преди известно време пред GQ. "А след това всичко се промени. И разбрах как съм живял в едно огромно празно пространство."

Джордж Клуни за Матю Пери - защо успехът на "Приятели" не му е донесъл „радост, щастие или мир“

Неочакваните разкрития на Джордж Клуни за Матю Пери

Какво си спомня актьорът от "Спешно отделение"

Той обича да разказва и за готварските умения на Амал. Които обаче явно не съществуват. "Ще ви кажа в какво съпругата ми е истински добра. Тя е един от най-големите адвокати в света. Много я бива - но когато става дума за готвене, по-добре е аз да се заема. Или всички ще умрем", казва още шеговито Клуни.