Всеки актьор има роли, с които се гордее и би искал да бъде запомнен именно с тях. Но има и такива, за които съжалява, че се е съгласил да изиграе.

Джордж Клуни за Матю Пери - защо успехът на "Приятели" не му е донесъл „радост, щастие или мир“

Неочакваните разкрития на Джордж Клуни за Матю Пери

Какво си спомня актьорът от "Спешно отделение"

Джордж Клуни също има една роля, която и до ден днешен не му дава мира. И това е тази на Батман. През 1997 г. видяхме актьора в "Батман и Робин" заедно с Алисия Силвърстоун и Крис О'Донъл.

Филмът обаче се оказа пълен провал - и в бокс офиса, и в оценките на критици и зрители. Преди две години той дори се пошегува пред Variety, че е забранил на съпругата и децата си да гледат "Батман и Робин", защото иска да продължат да го уважават.

Снимка 646882

Източник: GettyImages

Сега Клуни отново дава ясно да се разбере не само че не иска да си спомня за този филм, но и че за нищо на света не би изиграл Батман отново. Актьорът дори е много категоричен и закачлив относно възможността отново да бъде Батман, пише Fox News.

Джордж Клуни за "Бандата на Оушън"  и как Джони Деп е отказал участие

Защо Джордж Клуни се заяде с Джони Деп

Причината е... професионална

"Не мисля, че има достатъчно наркотици на света, за да се върна", казва Джордж Клуни пред Entertainment Tonight. Въпреки това се е съгласил да направи кратка поява в "Светкавицата". Но пък е сигурен, че извън подобна закачлива поява няма как отново да бъде супергерой. Не и Батман.