Джордж Клуни полага всички усилия, за да насърчи близнаците да се държат добре. 62-годишният актьор разкри пред People за своя родителски трик с Дядо Коледа по време на премиерата в Лос Анджелис на най-новото му режисьорско усилие The Boys in the Boat.

Джордж Клуни се възмути на слуховете, че продава вилата в Комо (където за първи път среща Амал)

Джордж Клуни се възмути на слуховете, че продава вилата в Комо (където за първи път среща Амал)

Имот със сантиментална стойност

"Всички все още се интересуват от Дядо Коледа и говорят за него, което е много полезно, защото когато децата ми се държат зле, да кажем още през юли, получавам обаждане от Дядо Коледа", казва Клуни за шестгодишните си близнаци Ела и Александър. Децата на Джордж и Амал Клуни се родиха през юни 2017 г.

"И аз казвам: "Здравей, Дядо Коледа, как е?" А той отговаря: "Всичко върви добре. Как са децата?" И аз казвам: "Ами, не знам. Деца, как се справяте?" И когато започнат да хленчат, казвам по телефона: "Да, Дядо Коледа, май ще им се разминат подаръците тази година", продължава той да дразми малчуганите.

Снимка 645804

Източник: GettyImages

Добавяйки, че е избрал "приятел" за ролята на Дядо Коледа, Клуни отбелязва: "Всъщност имам наистина един приятел, на чийто телефон се появява "Дядо Коледа".

Три години, след като се родиха Ела и Александър, Джордж разкри пред People за това как да стане родител е променило начина, по който гледа на света.

Амал и Джордж Клуни в компанията на други известни личности на бляскаво събитие за добра кауза

Когато Амал и Джордж Клуни съберат едни от най-големите звезди на бляскаво събитие

В името на добра кауза

"В брака, а сега и с децата, се отказваш от егоизма да се грижиш само за себе си", каза той. "Това е нещо прекрасно. Амал и аз говорим за това всеки ден. Чувстваме се толкова щастливи."

Снимка 645805

Източник: GettyImages

Що се отнася до адвокатката и филантроп Амал Клуни, тя както винаги беше рамо до рамо със съпруга си на червения килим на премиерата на The Boys in the Boat, като определено добави допълнителен блясък и шик на събитието в Samuel Goldwyn Theatre, облечена в ярко жълта рокля с A-line. Междувременно Джордж носеше черен костюм с тъмносиня риза с копчета отдолу.

Амал Клуни и Джордж Клуни на премиерата на новия му филм The Boys in the Boat

Когато Амал Клуни избере изрязано горнище

Семейство Клуни на премиера

Звездата от "Билет до рая" също позира с някои от актьорския състав на The Boys in the Boat, включително Джоел Еджъртън, Калъм Търнър и Брус Хербелин-Ърл. Филмът проследява историята от реалния живот на мъжкия отбор по гребане на Вашингтонския университет от 1936 г., който преминава от отбор от второ ниво на колежа до спечелването на златото на Летните олимпийски игри в Берлин. The Boys in the Boat е в кината в САЩ от 25 декември.