Близнаците на Джордж и Амал Клуни са от тези звездни наследници, за които знаем много малко. Затова и всяко признание, което дойде от техните родители, си е истинска новина. Поредното бе пред медиите по време на организираните от съпрузите Albie Awards миналата седмица.

Амал и Джордж Клуни в компанията на други известни личности на бляскаво събитие за добра кауза

Когато Амал и Джордж Клуни съберат едни от най-големите звезди на бляскаво събитие

В името на добра кауза

Джордж Клуни разкри, че са започнали да пускат на Ела и Александър рок музика вкъщи и това взело, че много се е харесало на хлапетата. Актьорът обяснява, че те си падат не по най-тежките парчета, но да са достатъчни тежки, че да могат да си клатят главите, точно като заклетите рокаджии.

Определено не сме очаквали от семейство Клуни подобни музикални предпочитания, но явно те са моментни и отговарят на енергията на техните деца, която е необходимо да се изразходи някъде, за да бъдат всички мирни и щастливи.

Снимка 636225

Източник: GettyImages

Очевидно и страстта към рок музиката е това, което може да се определи като обща черта за Ела и Александър. В свои предишни интервюта съпрузите са признавали, че те са като деня и нощта. Докато той обича да се смее, тя винаги е много сериозна и иска всичко да се случва по правилата, припомня She Knows.

Джордж Клуни се възмути на слуховете, че продава вилата в Комо (където за първи път среща Амал)

Джордж Клуни се възмути на слуховете, че продава вилата в Комо (където за първи път среща Амал)

Имот със сантиментална стойност

Близнаците на Джордж и Амал Клуни несъмнено са ярки индивидуалности, точно като тях самите. Шестгодишните хлапета обаче засега остават встрани от медийното внимание, а когато станат достатъчно големи, за да изберат своя път, ще дойде време и да заблестят със собствената си светлина.