Кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл на 19 май ще се състои в отсъствието на голяма част от семейството на актрисата. Преди време стана ясно, че сестрата на бъдещата херцогиня не е желана на събитието.

Според британски таблиоди, по-големият й брат също е останал без покана. 51-годишният Томас Маркъл няма да има възможност да види сестра си като булка, освен ако не гледа пищната церемония по телевизията.

Снимка 351885

Източник: GettyImages

Още миналата година се разшумя покрай името на брата на Меган, но не за добро. Томас бе арестуван, след като е опрял пистолет в главата на своята любима. Подобно деяние слага голямо черно петно върху реномето на фамилията Маркъл. Затова не е особена изненада, че ще има още един отсъстващ от нея на сватбата.

Със сигурност поне родителите на Меган ще присъстват на размяната на клетви между дъщеря им и принц Хари. А Томас Маркъл, цитиран от The Mirror, е категоричен, че покрай връзката си с кралския наследник актрисата е забравила за своите корени и е обърнала гръб на семейството си.

Братът на Меган споделя още, че не е толкова огорчен, колкото объркан, защото двамата преди са били много близки. След смъртта на баба им, тя се е преместила в Торонто и не са се виждали от началото на снимките на "Костюмари".

Меган Маркъл няма да покани сестра си на сватбата

Меган Маркъл няма да покани сестра си на сватбата

Ето защо

Томас дори си позволява да я определи като "фалшива", защото много добре познава истинското й лице. Според него, тя никога няма да бъде като Даяна, с която мнозина я сравняват.