Свикнали сме винаги да виждаме Ан Хатауей безупречна. Независимо дали за роля, на червения на килим или докато е просто на разходка, тя всеки път ни зашеметява с външния си вид. А да изглежда елегантна, дръзка и секси сякаш ѝ се получава без усилие.

Ан Хатауей, Михаела Коел, Дейвид Лоуъри, Mother Mary и новината за музикалния филм

Ан Хатауей в света на музиката

Вълнуващи новини за актрисата

И тъй като е пример за много жени по света, изобщо не ни изненадва, че от Versace са избрали именно Ан Хатауей да бъде новото им лице за колекцията Icons.

Дрехите изцяло подчертават идеята на модната къща това да са модели, които не са част от временните тенденции, а предназначени да бъдат носени отново и отново.

Ан Хатауей се похвали с новата си роля на лице на Versace в Instagram, където сподели няколко кадъра и написа, че е "горда, благодарна и развълнувана" да бъде част от емблематичното семейство на модната къща. "Сега ще отида да се порадвам на тези секси дънки", завърши закачливо поста си актрисата.

В прессъобщение тя добавя, че след работата си с Донатела Версаче, е останала впечатлена от сърдечността, щедростта и добротата ѝ. "Тя и всички в семейството на Версаче бяха толкова невероятно гостоприемни и ме подкрепяха, за което съм много благодарна", споделя още Ан Хатауей.

На кадрите от фотосесията я виждаме в прилепнали модели на Versace, които идеално подчертават женствеността ѝ. На един от тях актрисата е облечена в секси черна рокля, а на друг носи корсет и прилепнали дънки. И понеже все пак всичко е правено по идея на Versace, няма как да липсват аксесоари, най-важният сред които е мини чантата Greca Goddess, пише People.

Ан Хатауей, селфито ѝ от леглото и защо всички го обсъждат

Когато Ан Хатауей публикува снимка от леглото си

Ето защо всички я обсъжат

За колекцията си Icons самата Донетела Версаче споделя, че от десетилетия носи подобни дрехи. Според нея те са основни в гардероба на една жена, която винаги трябва да се чувства уверена и зашеметяваща.