В края на месец май Аиша Къри - съпругата на баскетболиста Стеф Къри, изненада всичките си фенове с две свои снимки в Instagram.

Аиша Къри и как съпругата на Стеф Къри е влязла във форма

Несигурностите на една секси звездна майка

Аиша Къри е секси мамче

На тях се вижда как няколкото месеца тренировки и правилно хранене са я преобразили и е станала по-секси от всякога. Тогава тя обеща, че ще продължи да споделя от опита, който е натрупала. И вече го прави.

Аиша Къри публикува две нови свои снимки, които отново ни показват какви резултати е постигнала. Под тях майката на три деца пише, че е започнала да тренира, защото е искала да бъде здрава - както за себе си, така и за хората, които разчитат на нея.

За г-жа Къри е било важно обаче да го направи по удобен за нея начин, защото не е искала тренировките да я откъсват от живота и задълженията ѝ, а да се напасват с тях.

Аиша пише още, че мрази думата баланс, защото не мисли, че има формула, която да сработи за всеки един човек. В нейния случай тя просто е намерила начин да вмъкне някои здравословни навици в ежедневието си, без да го променя коренно.

Тренировка вкъщи за жени - как да останем секси въпреки карантината

Домашните тренировки за жени - когато и карантината е секси

Да, и мъжете могат да гледат или да се присъединят

Това включва кратки 10-минутни тренировки и приготвянето на бързи, но здравословни рецепти. От поста става ясно, че Аиша Къри е влязла в партньорство с Fitbit. Именно чрез тяхното приложение ще споделя конкретни тренировки и рецепти, които са ѝ помогнали да влезе във форма.