Винаги е много сладко, когато виждаме как семейството на някои спортист го подкрепя от трибуните по време на мач.

Не един или два пъти Аиша Къри е правила това, вдъхвайки увереност на Стеф Къри. И в повечето случай не е сама, а с двете им деца.

От повече от година обаче децата са вече три и на Аиша ѝ остава все по-малко време, за да подкрепя съпруга си.

Преди няколко дни обаче майката успя да смае всичките си последователи в Instagram. Госпожа Къри качи снимка, на която е по бански и изобщо не си личи да е раждала три деца.

В сторитата си в Instagram пък реши и да хвърли малко повече светлина върху това как е успяла да влезе във форма. Аиша Къри е преосмислила тотално начина си на хранене и от началото на годината е започнала интензивни тренировки.

Само неделята оставя за сладки прегрешения, но това е нормално. Обещава, че скоро ще даде и повече подробности, с които да е полезна и на други майки.

Семейство Петканови, Александра Петканова и секси снимките на модела

Александра Петканова е секси мамче

Обещаваме да бъдем послушни

Според Metro, миналата година в предаването на Джейда Пинкет Смит - Red Table Talk, Къри е казала, че е имало моменти, в които била доста несигурна заради начина, по който изглежда.

Стеф Къри и тайната многомилионна покупка на баскетболиста

Тайната многомилионна покупка на Стеф Къри

Къри си брои милионите

Всичко това е било плод на факта, че през последните 10 години съпругът ѝ има доста обожателки и интересът към него е голям, докато при нея нещата не са стояли по същия начин. Е, вече спокойно можем да кажем, че Аиша ще привлича все повече мъжки погледи.