Ернестина Шинова открива първия у нас дамски спортен клуб днес. За разлика от мъжа си Андрей Слабаков актрисата е почитателка на здравословния начин на живот и спорта, които превръща и в свой бизнес.

„Създадохме „No Gravity” с идеята да дадем време и пространство на съвременната жена да се откъсне от гравитацията – да се разтовари от психическото и физическо напрежение на ежедневието и да запази задълго силата, красотата и младостта си” - казва тя, подкрепена и от двете си партньорки в начинанието.

Клубът, който се намира на столичната улица „Елемаг”, е само за жени и предлага най-модните и забавни спортове като пилатес, акробатика на пилон, въздушна йога, канго джъмпс, стречинг, Aerial Hoop, TRX, туър.

На разположение на дамите ще са 15 треньори и инструктори, диетолог и психолог. В комплекса ще се водят курсове за отслабване с индивидуални диети, за грим, по танци, гимнастика за бременни...

„No Gravity” разполага с две спортни зали, съблекални и бани. Украсен е с уникални фотографии от началото и средата на миналия век, изобразяващи девойки, които спортуват. В приемната е разположен бар за фрешове, смутита, плодови закуски.

Съпругът на Ернестина - Андрей Слабаков е ангажиран в изграждането на клуба като общ работник. „Ходя, пренасям, боядисвам масички, мета и озеленявам” - казва режисьорът.