От миналата седмица целият свят е футбол, както обичаме да повтаряме. И докато за феновете на Световното този един месец е безкраен празник, то на жените им цялата тази еуфория ще им дойде в повече.

Винаги сме смятали, че социалните мрежи са голяма работа. Доказват ни го сега, като ни показват нагледно що е то да си жена по време на Световно - най-вече със забавни картинки на дами, на които им е забранено да прекрачват край телевизора. Или с отегчението, което трудно се изпарява и след последния съдийски сигнал. А отдолу текст, че сега е точното време да изневерим с някого, който не си пада по футбол.

Винаги сме казвали и също, че да се забавлява някой на чужд гръб е доста лесно. Ако имаме половинка, която попада в графата футболен фен, а ние сме далеч от тази дефиниция, със сигурност не ни е до шеги. Тогава е време за действие.

Защо головете са хубаво нещо

Отново в социалните мрежи попаднахме и на мексиканския производител на бельо Vicky Form.  Той предлага едно иновативно решение, с което всяка жена гарантирано ще заобича мачовете.

Умните бикини се сихнронозират с излъчваната среща и вибрират при гол. По този начин и ние, дамите, ще изпитаме не по-малко удоволствие от часовете пред телевизора по време на Мондиала.

Благодарение на специални настройки, футболът може да се превърне в наистина вълнуващо преживяване и за двамата. Така че, време е за подаръци...