Истински спецове сме в селфитата. Толкова, че сме си напълно самодостатъчни в това отношение и въобще не бихме молили първия срещнат да ни щракне. Като че ли предпочитаме да се поровим в технологиите от нишата "селфи маниаци", откъдето си харесахме ето тези няколко помощни материала.

Светещ ринг

Рингът (Selfie ring light) не е нещо ново, но прави селфитата при по-слаба светлина перфектни, заради което е супер за клуб или за нощ на плажа.

Закача се в горната част на телефона, около предната камера. Избираме си силата на светлината (ако разполага и с такава функция), щрак и готово.

Приятел в снимка се познава

Всеки с куче знае какво мъчение е да го накараме да стои мирно, за да влезе в кадъра както го искаме. Е, с Pooch Selfie Phone Case е една идея по-лесно.

Признаваме, че като си помисли как от радост на кучето му се подкосяват краката, малко ни е кофти, че манипулираме животинката така. Но резултатът е абсолютно гарантиран. При вида на топката в горната част на телефона, кучето замръзва в очакване, и то колкото ние пожелаем. А за да измием вината, после ще му дадем бисквитка.

Каква си лепка

GripSnap рабoти с магнит и ще лепне телефона на всяка метална повърхност. Сега нагласяме таймера и зелееее.

Намерихме го в KickStarter и освен за селфита, успешно ще ни влезе в полза и когато искаме да снимаме пейзажи, а светлината е приглушена. За клипове също е перфектен.

Срещу гравитацията

Anti Gravity Phone Case ще залепне на всяка глада повърхност. Ще позволи и да нагласим височината и ъгъла, под който искаме да се снимаме. А най-хубавото е, че е го има и за различни модели телефони.

Дистанционно

По-скъпите селфи стикове идват в комплект именно с дистанционно. Благодарение на него няма да се чудим как да натиснем копчето за снимане, без да изглеждаме после доста странно в кадъра.

Такава е функцията и на дистанционно (като CamKix), когато нямаме селфи стик, а само телефон. Връзката между двете правим чрез Bluetooth, после нагласяме и щракваме. 

Автономен селфи дрон за маниаци

Автономен селфи дрон за маниаци

Промяна в правилата на играта

Едно ниво по-горе

Ако селфитата наистина са ни чак такава болест (и сме готови да се разделим с три торби пари за идеята), то най-добре да си купим селфи дрон, който ще бъде винаги до нас. В буквалния смисъл.