Учени от токийския Университет по феминология откриха формула, по която (според тях) големината на мъжкия пенис може да бъде изчислена по външни признаци.

За целта трябва да знаят номера на обувките, дължината на носа и теглото. Въпросната полусериозна формула е: A=35.(B+3C)/D, където А - това е дължината на пениса, B - номерът на обувките, C - дължината на носа, D - теглото.

Според учените формулата е извънредно полезна за млади момичета, които възнамеряват да встъпят в брак, но не са правили секс досега с избраника си.

Какво да кажат обаче за вълшебната формула японските мъже, които, както е известно, обикновено са слабички и средният номер на обувките им е 38?  В отговор на това и спазвайки поверието за връзката между обувките и размера на половия орган, напоследък в Страната на изгряващото слънце на мода са мъжките обувки с удължени носове (средно 5 см отгоре).

______________

След кратко ровене из системата на азиатските размери на обувки, установихме, че в Япония номерата варират и са с 15-20 номера по-малки от съответните европейски... Как се отнася това към вас и коя система да ползвате, оставяме да решите сами, съобразно самочувствието си.