"Като певица ми харесваш, но що за майка си? Ами, ако някой покаже тази снимка на дъщеря ти? Ако тя започне да те копира? Не искам да те обиждам, но се засрами, майка си все пак!"

Ето по този начин избухна фен на фолк певицата Мария срещу нейна гола снимка, публикувана в социалната мрежа. На кадъра изпълнителката на "Твоят град" позира излегнала се, показвайки еротично гръб и задни части. 

Това не беше единствената остра реакция от публиката й. Друг почитател написа следното: "Всяко нещо има край, но не и на Мара тъпотията .... от край време почна да се излага и ми падна много ниско в очите, ама чак до тука не мислех че ще стигни. Нейното се видя, жал ме е за Детето и .... това Дете живя с Баща си, после с Гущера, сега доколкото знам има 3ти .... Майка и се снима като парцал и се гордее с това .... Дано Детето да има малко повече мозък от Майка си.... дано!"

След раздялата си с Гущеров Мара Отварачката не пропуска повод да се разголи. Но тези й ходове явно не се радват на положителни критики.