Месец май е официално тук, а ние отново се чудим как времето отлетя толкова бързо, и в работа, задачи и гледане на филми и сериали лятото вече ни намигва от ъгъла на почти преполовената година.

Новите филми и сериали на Netflix през април, сред които Scoop и Rebel Moon - Part Two: The Scargiver

Новите филми и сериали на Netflix през април

Очаква ни интересен месец

Както обикновено, и този месец Netflix са се погрижили да не скучаем и пускат поне една дузина нови филми, сериали и предавания, с които да ни развличат. Ето и какво ни грабна окото за месец май.

A Man in Full

Чарли Крокър е най-големият и влиятелен агент на недвижими имоти в Атланта, който обаче се изправя пред най-голямата си трудност до момента - банкрута.

Оказва се, че много хора искат парче от компанията му и всичко, което той е успял да постигне. За да се спаси и измъкне от тази сложна ситуация, Чарли ще трябва да изиграе картите си по най-добрия начин.

Това означава да впрегне всичките си бизнес и политически връзки и да направи така, че те да го измъкнат от банкрута.

A Man in Full е в Netflix от 2 май

Beautiful Rebel

Продължаваме с едно интересно италианско предложение. В Beautiful Rebel (Sei Nell'Anima) ще проследим бурната и невероятна история на една от емблематичните рок изпълнителки в страната Джана Нанини.

Филмът ще представи фрагменти от живота на Нанини - от детските ѝ години до големия пробив в музиката. Ще видим непрестанния ѝ стремеж към вдъхновение и промяна, който се отразява и в песните ѝ.

В ролята на Джана Нанини е младата италианска актриса Летиция Тони. И поне от трейлъра се вижда, че ще бъдем истински провокирани.

Beautiful Rebel е в Netflix от 2 май

The Roast of Tom Brady

На 6 май Netflix ще излъчи на живо роуста, в който големият потърпевш ще бъде Том Брейди, смятан за един от най-великите играчи в американския футбол.

Водещ ще бъде Кевин Харт, а към момента не се казва кой точно ще вземе участие в осмиването на Брейди. Загатнато е, че това ще са хора от комедийните среди, спорта и развлекателната индустрия.

И поне обещанията са, че всички шеги ще бъдат нецензурирани, има шанс това да е добра заявка, че нещата ще бъдат направени както трябва.

The Roast of Tom Brady е в Netflix от 6 май

Atlas

Завършваме месеца с може би най-силното предложение на стрийминг платформата, на което тя възлага най-големи надежди за гледаемост.

И това е така, защото в главната роля в Atlas е Дженифър Лопес. Тя ще изиграе брилянтния анализатор на данни Атлас Шепърд, която прекарва години от живота си в преследването на зъл изкуствен интелект, познат като Харлан (Симу Луи).

При поредния опит да достигне до него тя се озовава на безлюдна планета и единственият ѝ шанс да оцелее е да направи нещо немислимо за нея - да се довери на изкуствен интелект.

Atlas е в Netflix от 24 май

През месеца може да обърнем внимание също така на Unfrosted (3 май), Mother of The Bride (9 май), Thank You, Next (9 май) и Eric (30 май).