Феновете на Game of Thrones знаят, че в сериала няма невъзможни неща, а инцеста си е нещо почти нормално. Церсей и Джайм Ланистър са най-добрият пример.

Game of Thrones, битката при Зимен хребет и кой умря в епизод 3

Кой умря в битката при Зимен хребет

Преброяваме жертвите (и има спойлери)

В последния епизод на сезон 7 видяхме как Денерис Таргариен и Джон Сноу консумираха зародилата се между тях любов, без, разбира се, да знаят, че имат роднинска връзка. В първия епизод от сезон 8 пък двамата изглеждаха наистина много сладко.

Снимка 418442

Източник: HBO

Нещата обаче се промениха, когато Джон разбра, че не се казва Джон, а Егон и Денерис е негова леля. Което означава, че той е законният наследник на трона. Все още не е ясно какво ще се случи между тях, но определено има какво да си изясняват.

Как църквата "Света София" вдъхнови Game of Thrones

Как църквата "Света София" вдъхнови Game of Thrones

Любопитната история на замъците и септите

Пред Entertainment Weekly, Емилия Кларк, която влиза в ролята на Денерис, побърза да защити героинята си за реакцията ѝ на новината. Според актрисата за Денерис няма никакъв проблем да се омъжи за Джон (или Егон, вече не сме сигурни как да го наричаме), защото за нея инцеста не е голяма работа.

Game of Thrones, Тормунд и шегите, които предизвика епизод 2

Game of Thrones и шегите, които предизвика епизод 2

Тормунд е голям симпатяга

Джон обаче определено има проблем с това да спи с леля си, което може да породи известни неприятности. Единствената цел в живота на Денерис обаче е да управлява Вестерос, а в момента е толкова близо до това, че един брак с роднина няма да представлява проблем за нея.

Game of Thrones 8 и тийзър на епизод 4

Тийзър на четвърти епизод на Game of Thrones

Какво ни очаква

До края на осмия и последен сезон на Game of Thrones остават още три епизода, които трябва да ни разкрият какво ще се случи.