Чакането за последния сезон на Game of Thrones беше близо две години. През цялото това време феновете се надяваха, че ще си заслужава. Можем да кажем, че до този момент сезонът се развива подобаващо лежерно - като затишие пред буря, каквато несъмнено ще се случи този понеделник в трети епизод.

Андрю Гарфийлд, Джеймс Кордън, Game of Thrones и защо се съблякоха голи

Защо Андрю Гарфийлд и Джеймс Кордън се съблякоха голи

Всичко в името на ролята

Но няма да говорим за него, за изминалия втори епизод, защото в него имаше някои доста смешни неща, а знаем, че феновете не ги подминават с лека ръка. Ако някой не е гледал въпросния епизод и не иска да научава повече за него, отколкото тийзърът загатва, е по-добре да спре с четенето сега.

Продължаваме по същество. В очакване армията на Нощния крал да щурмува Зимен хребет, Бриен, Подрик, сър Джайм, Тирион, сър Давос и Тормунд се бяха събрали в една от залите на крепостта, за да прекарат на топло последните си спокойни минути.

Game of Thrones, Fender и три китари

Game of Thrones, Fender и три китари

Нова лимитирана серия инструменти

Точно тогава дойде и моментът, в който крайно симпатичният дивак Тормунд реши да спечели точки пред Голямата жена, споделяйки защо е страшилище за великаните. Когато е бил на 10 години, малкият Тормунд е убил великан, промъкнал се е в къщата при жена му, която пък в следващите три месеца го е кърмила.

Game of Thrones - отгатни финала на сериала и спечели екскурзия до Хърватия

Отгатваме финала на Game of Thrones и печелим екскурзия до Хърватия

Ето как

Именно великанското мляко е направило дивака толкова здрав. Последва и доста неприятна сцена с пиене на мляко, по всяка вероятност в същата му разновидност, както преди Битката на копелетата - вкиснало и козе, но не я ще я спестим. Социалните мрежи, разбира се, не оставиха нещата така и веднага се появиха смешни колажи.

На повечето от тях виждаме как Тормунд рекламира мляко, което не е краве, овче или козе, а великанско. Естествено, с типичните за него физиономии.

Доста е забавно, както и първичното му увлечение към Бриен. Там обаче фронтът не е чист, защото сър Джайм също проявява скрит интерес, а няма какво да се лъжем - Голямата жена определено предпочита едноръкия.

Game of Thrones, "Jenny of Oldstones", Florence + the Machine и какво ни казва песента от епизод 2

Всичко за песента от втори епизод на Game of Thrones

Не спираме да слушаме "Jenny of Oldstones"